Publicitat
Publicitat

NBA

El Barça Regal jugarà contra els Dallas Mavericks al Palau Sant Jordi el 8 d'octubre

La NBA ha anunciat gires europees dels Bostons Celtics i els Dallas Mavericks. L'equip de Texas jugarà a Barcelona el 8 d'octubre

Després de la visita dels Memphis Grizzlies i els Los Angeles Lakers, els Dallas Mavericks jugaran contra el Barça Regal al Palau Sant Jordi. El partit es celebrarà amb motiu de la "NBA Europa Live", la gira de pretemporada que cada any des del 2006 fan els conjunts de la lliga nord-americana per Europa.

La NBA Europe Live 2012 portarà els Celtics de Boston i els Mavericks de Dallas a quatre ciutats europees . La gira començarà el 5 d'octubre a Istanbul , on els Celtics s'enfrontaran al Fenerbahçe Ülker . E l dia 6 , l'O2 Arena de Berlín acollirà un partit entre l'Alba Berlín i els Dallas Mavericks . El 7 d'octubre els Celtics s'enfrontaran a Milà a l' Emporio Armani de Sergio Scariolo i , finalment, els Mavs tancaran la gira a Barcelona , on els Lakers ja van perdre el 2010 (92-88 ) .

L'acord entre totes les parts no està firmat, però només falta polir unes formalitats. Els contactes entre la NBA, la franquícia de Dallas, el Barça, l'Eurolliga i l'Ajuntament de Barcelona quedaran tancats, definitivament, aquesta mateixa setmana.


Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT