FUTBOL

Barcelona amb la Selecció es querella contra els Mossos per uns suposats seguiments "sense autorització"

Els Mossos haurien estat seguint membres d'aquest grup durant el juny del 2017

El grup Barcelona amb la Selecció ha presentat una querella contra els Mossos d'Esquadra per uns suposats seguiments que agents de la policia catalana haurien realitzat a membres d'aquesta associació. En un comunicat, el grup ha explicat que aquesta acció pretén treure l'entrellat dels possibles seguiments "sense autorització" que s'haurien produït el juny del 2017, així com el fet de "relacionar-los" amb el "Procés", segons una informació que va publicar ahir 'El Español'

Barcelona amb la Selecció es va constituir l'any 2015 amb l'objectiu de reclamar la col·locació d'una pantalla gegant per seguir des de la Ciutat Comtal la participació de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa que es va disputar a França durant l'estiu del 2016. Finalment, el grup va decidir instal·lar-la sense el permís de l'Ajuntament.

A la informació publicada ahir, se sosté que els Mossos van voler destruir diferents informes, que provarien els presumptes seguiments il·legals. En el comunicat, l'associació ha afirmat que sempre s'han mantingut "al marge" de la política i que només volen promoure la selecció espanyola de futbol i els seus esportistes.  

Més continguts de