WATERPOLO
Esports 29/11/2014

El Barceloneta ja lidera la lliga gràcies a l'empat del Terrassa contra el Sabadell

El Poble Nou-Enginyers segueix en forma, imposant-se a la piscina del Sant Andreu

Una imatge del partit entre el CN Sant Andreu i el CN Poble Nou-Enginyers

BarcelonaCanvi de líder a la Divisió d'Honor masculina. El CN Atlètic Barceloneta, que va vèncer el seu partit avançat dimarts contra el CN Catalunya (17-8), és ara primer després d'empatar el CN Terrassa a Sabadell (9-9) en un apassionant derbi del Vallès. El Barceloneta jugava avui a la Champions, motiu pel qual no ha jugat a la lliga.

A Sabadell, el Terrassa ha patit el segon empat de la temporada. Al descans el CN Terrassa guanyava per 2-3 en un partit molt calent i amb tensió, amb les expulsions del porter José María Motos i l'entrenador local Chava Gómez. En el tercer període, els egarencs han augmentat una mica més la diferència (7-9), però en un gran tram final els sabadellencs han tret caràcter i han aconseguit un empat final (9-9) que els deixa sisens amb 13 punts.

L'altre derbi de la jornada el disputaven CN Sant Andreu i CN Poble Nou Enginyers. Els de Xavi Julià volien trencar la mala ratxa a la seva piscina, on acumulaven tres partits sense vèncer, però un parcial de 0-3 al segon temps amb gols de Joshua, Rai Santiveri i un Mateu Díaz ha donat el triomf als visitants. Al final, 5-11 i el CN Poble Nou-Enginyers que aconsegueix el seu quart triomf seguit i es posa setè amb 12 punts, a un del CN Sabadell.

A la Nova Escullera triomf in extremis d'un Real Canoe NC-Isostar, imposant-se per un 8-9 final que deixa el CN Barcelona novè amb set punts i al conjunt madrileny tercer amb 18 i sis victòries en vuit partits. Més còmode ha estat el partit pel CN Mataró Quadis a Pamplona contra el CD Waterpolo Navarra (5-14). Els navarresos han començat molt bé (3-1 primer període), però un magnífic segon quart dels jugadors de Beto Fernández (0-5) ha encarrilat el triomf (quart seguit ja). A destacar els set gols d'un Mehdi Marzouki que es posa tercer a la taula de golejadors amb 24. Finalment, victòria clara del CE Mediterrani a Madrid (2-12) davant d'una AR Concepción-Cdad. Lineal que encara no ha sumat ni un punt.