Esports 04/02/2018

El Barceloneta guanya la seva sisena Copa de waterpolo de forma consecutiva

El CN Terrassa ha plantat cara durant els primers quarts

El Barceloneta guanya la seva sisena copa de waterpolo de forma consecutiva

BarcelonaEl CN Atlètic Barceloneta ha tornat a escriure el seu nom en el palmarès de la Copa del Rei de waterpolo després de derrotar aquest diumenge a la final amb comoditat el CN Terrassa (8-13).

L'equip entrenat per Jesús Martín segueix fent història i ha aconseguit la seva sisena Copa consecutiva –n'ha perdut una de les 12 últimes–. El CN Terrassa, que ha sumat el seu segon subcampeonat en la seva quarta final, ha competit durant la primera mitja del partit, però a partir del descans s'ha trencat la final. Alberto Munarriz, amb quatre gols, ha estat el millor del partit.

Amb gols de Bernat Sanahujam, Ricard Alarcón i Donat Galeev, el Terrassa ha guanyat el primer quart, però l'equip mariner ja manava a la segona part.