WATERPOLO
Esports 13/01/2018

L'Atlètic Barceloneta goleja per 5-15 a la piscina del Partizan de Belgrad

El CN Sabadell Astralpool cau golejat a Itàlia contra el Pro Recco

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta no ha perdonat a Belgrad davant el Partizan, cuer del grup A de la Lliga de Campions de waterpolo masculí, i ha golejat per 5-15.

El triomf dels barcelonins unit a l'empat (9-9) de l'AN Brescia a la piscina del Dinamo de Moscou i la victòria del JUG Dubrovnik davant l'OSC Budapest (12-10) manté els de Chus Martín a la cinquena posició del grup. Vuit jugadors ha anotat almenys un gol i Felipe Perrone i Martin Famera han acabat com a màxims golejadors amb tres gols cadascun.

Chus Martín ha fet jugar a la porteria en l'últim quart Miguel Linares sota pals, i el porter suplent, igual que Dani López Pinedo en el tercer període, només ha encaixat un gol.

Derrota del CN Sabadell a Itàlia

Al grup B, el CN Sabadell Astralpool segueix segon per la cua després de caure clarament a la piscina del Pro Recco italià per 13-5. L'equip vallesà ha aguantat bé el primer quart (3-2), però després no ha pogut aturar l'atac d'un dels grans equips del continent. Els vallesans tenen cinc derrotes i un triomf.