Esports 18/04/2018

El Barceloneta guanya a Budapest i assegura la segona posició del grup (6-8)

L'equip mariner encara aspira a la primera posició, en mans de l'Olympiacos

Cop d'autoritat de l'Atlètic Barceloneta a Moscou

BarcelonaEl Club Atlètic Barceloneta ha guanyat per 6-8 a la piscina de l'OSC Budapest i s'assegura la segona posició del grup A de la LEN Champions League. A falta de dues jornades, l'equip mariner suma 27 punts, sis més que el Jug Dubrovnik croat i el Dinamo de Moscou rus. I quatre menys un Olympiacos grec imparable després de guanyar al Brescia italià avui. Els dos darrers rivals dels mariners, de fet, són els grecs i els italians.

Un parcial de 1-4 ha deixat el partit ben encaminat, amb gols de Miranda, Mallarach, Tahull i Vrlic. Al segon quart, Salamon ha fet el 2-4, però el Barceloneta no s'ha posat nerviós i ha sentenciat al tercer quart amb els gols de Mallarach, Tahull i Granados (3-7). Els hongaresos han retallat distàncies en el darrer quart fins al 6-8 definitiu.

Amb aquest triomf, el club barceloní ja s'ha classificat matemàticament per a la Final a 8, amb seu a Gènova. Ara el repte és fer-ho com a primer de grup.

Victòria de l'Astralpool Sabadell (14-16)

L’Astralpool Sabadell, per la seva banda, s'ha imposat a l’AZC Alphen (14-16). A falta de dues jornades, els vallesans són penúltims amb 9 punts, a un triomf del Steaua de Bucarest romanès.