BARÇA

Una delegació del Barça encapçalada per Bartomeu es trobarà demà amb el Papa Francesc a Roma

L'objectiu és signar un acord de col·laboració entre la fundació del club i l'entitat social Scholas Ocurrentes

Una comitiva del Barça es desplaçarà a Roma aquest dijous amb l’objectiu de signar un acord de col·laboració entre la Fundació FC Barcelona i l’entitat social Scholas Occurrentes per desenvolupar conjuntament projectes educatius de foment de valors entre els joves.

La delegació del Club estarà encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident Jordi Cardoner, els vicepresidents de la Fundació del club Ramon Pont i Ramon Cierco i el directiu Pau Vilanova. L’activitat de la jornada s’iniciarà a les 13.00 hores a la Ciutat de Vaticà. Primer es durà a terme la signatura de l’acord entre les dues entitats, en el marc del IV Congrés de Scholas Occurrentes, i posteriorment la comitiva blaugrana tindrà l’oportunitat de compartir una estona amb el Papa Francesc, en una trobada privada. En aquests actes també es farà públic el vídeo de l’aliança, en què han participat Javier Mascherano, Luis Suárez i Marc Bartra i que evidencia el compromís del primer equip amb els projectes socials que impulsa la Fundació. Després de la trobada amb el pontífex es donarà per finalitzada l’agenda del dia.

Scholas Occurrentes és una entitat social vaticana impulsada pel Papa Francesc durant la seva etapa d’arquebisbe de Buenos Aires, que té com a principal objectiu crear una xarxa mundial d’escoles, en l’actualitat formada per 400.000 centres, per tal de compartir coneixements i projectes educatius. La seva missió, per tant, està en total sintonia amb la filosofia de la Fundació FC Barcelona, que centra les seves activitats en el foment de l’educació i els valors, especialment entre els més joves.