BARÇA

Bartomeu: "No ens cansarem de defensar la llibertat d'expressió dels socis"

El president parla al Senat Blaugrana i destaca que cap club guanya tant com el Barça

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha parlat abans de la reunió del Senat Blaugrana, i ha explicat: "No ens cansarem de defensar la llibertat d’expressió dels socis. Aquesta setmana el Comitè d’Ètica, Control i Disciplina de la UEFA ens ha donat la raó i ha deixat sense efecte la sanció de 150.000 euros per l’exhibició d’estelades”.

Sobre la lluita per posar fi a les pràctiques il·legals amb les entrades, Bartomeu ha dit: "El dia que ens va visitar el Madrid vam detectar gairebé 3.000 entrades falsificades creades a partir d’abonaments dels socis. Els asseguro que serem inflexibles contra el frau”.
 
Sobre l'àrea esportiva, el president ha afirmat: “Sabem que des d’alguns sectors es tracta sempre de restar importància als mèrits del nostre equip, però us asseguro que el món del futbol valora molt el que hem aconseguit aquest curs. Vull destacar el valor i la importància d’aquest doblet, el 8è de la nostra història. Hem guanyat la millor lliga del món amb una gran superioritat, i ja en són 7 en les últimes 10 temporades”. A més, ha deixat clar que "Bartomeu ha complert amb les expectatives".