REPÀS ESPORTIU BLAUGRANA
Esports 05/09/2012

Bartomeu insinua que el 2013 hi haurà 47 milions per fitxar

El Barça disposarà de 47 milions per fitxar jugadors per a la temporada vinent. Als 40 milions d'euros pressupostats s'hi hauran d'afegir els 7 que aquesta temporada el club blaugrana ha estalviat.

Nuria García
2 min
Els blaugranes Pedro, Sergio Busquets i Jordi Alba, més Monreal i Cazorla al fons, arribaven ahir a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid, per concentrar-se amb la selecció espanyola.

BARCELONA.El Barça tindrà la temporada vinent 47 milions per gastar en fitxatges. A més dels 40 milions d'euros per temporada que inclou el pla de negoci de l'actual junta directiva, el club també tindrà els 7 milions que s'ha estalviat aquesta temporada (ja que només n'ha gastat 33). Així ho va assegurar ahir el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu. "No hem gastat tot el que teníem pressupostat i per això el que queda serà per a la pròxima temporada. Però més que de diners, jo parlaria del fet que cada temporada intentem fitxar el que ens demana el cos tècnic i ho estem aconseguint", va dir el vicepresident blaugrana en una roda de premsa conjunta amb el director esportiu, Andoni Zubizarreta, per fer balanç del mercat de fitxatges.

Opció de compra per Bojan

Bartomeu també va explicar com queda la situació amb Bojan ara que el Roma ha cedit el jugador de Linyola al Milan. "El Milan va voler tenir una opció de compra pel jugador a final de temporada i hi hem accedit. Tot i això, nosaltres podem bloquejar aquesta acció pagant una quantitat al Milan", va dir Bartomeu, que no va parlar de xifres perquè el Milan ha demanat que fossin confidencials.

Seguint amb les cessions, Zubizarreta va parlar de Jonathan dos Santos i d'Andreu Fontàs, dos dels jugadors que el club volia cedir aquest estiu i que finalment es quedaran al primer equip. "No estem decebuts. A nosaltres ens hauria agradat que Dos Santos anés cedit, perquè tenia una bona oferta, però ell ha preferit quedar-se aquí. Ara el seu repte professional és guanyar-se un lloc a l'equip", va dir el director esportiu, que va dir que valorarien què fer en el mercat d'hivern. "Prendrem les millors decisions per al club i per als jugadors, ja que el més important és que ells puguin jugar", va apuntar Zubizarreta.

Renovació de Puyol i Messi

El director esportiu va dir que havien començat a parlar amb Puyol per renovar-lo i que esperava que les negociacions no fossin llargues. A més, Bartomeu va parlar de Messi. "No conec cap aficionat ni cap soci que no vulgui que Messi es retiri al Barça. Parlarem amb ell en el seu moment", va concloure.

stats