BARÇA

Marc Bartra: "A nivell personal, és una temporada positiva"

El defensa ha recordat que porta tota la vida jugant derbis contra l'Espanyol

Marc Bartra ha parlat en roda de premsa afirmant que "aquesta temporada estic millorant molt, a nivell tàctic i personalment. Les coses es poden fer millorar, però és un bon any. L'entrenador m'està donant minuts". El defensa ha comentat que "cal estar desperts ja que la temporada és llarga, i quan t'arriba una oportunitat cal treballar fort per mantenir el bon nivell dels companys", afegint que "en algun entrenament he jugat de lateral dret".

Segons Bartra, "aquest és el meu tercer any, he viscut situacions diferents. Ara, quan sents la confiança del tècnic, et sents millor. El míster confia en mi i treu el millor del meu joc".

Sobre el derbi, Bartra ha dit que "he tingut la sort de jugadors molts derbis, en futbol base i el primer equip. Al futbol base cada any la lliga es decideix entre nosaltres i és una bona rivalitat".

Bartra ha dit que "porta tota la vida amb en Montoya, 10 anys jugant en les mateixes categories. No ho està passant bé, cal veure com evoluciona el seu cas".

Preguntat sobre la violència a l'esport, Bartra ha dit que "no ajuda gens, no és una situació agradable. Al derbi català tenim rivalitat, però espero que no passi res".

Sobre Douglas, ha comentat que "no deu ser fàcil adaptar-te al futbol europeu, menys al Barça. Treballa fort, els companys el volem ajudar". Bartra també ha dit que "Vermaelen és fort mentalment, ja ha patit lesions".