SELECCIONS
Esports 17/11/2013

Espanya guanya a Guinea Equatorial el dia que debuta Marc Bartra amb la selecció absoluta (1-2)

Cazorla i Juanfran han marcat els gols de l'equip de Vicente Del Bosque

La selecció espanyola, a Malabo

BarcelonaLa selecció espanyola ha guanyat el partit amistós jugat a Malabo contra Guinea Equatorial per 1-2. Vicente Del Bosque ha jugat amb un sol jugador del Barça com a titular, Marc Bartra, en el debut amb la selecció absoluta del central català. A la segona part Andrés Iniesta, Pedro i Sergio Busquets han entrat a la gespa, amb el migcampista vallesà estrenant-se com a capità.

Espanya, amb un munt de jugadors suplents, no ha jugat un bon primer temps. Cazorla ha fet el 0-1 gràcies a una greu errada del porter local, però Reina no ha pogut evitar el gol de l’empat dels guineans gràcies a un bon cop de cap de Jimmy Bermúdez. Abans del descans, Juanfran ha fet el segon gol dels espanyols després d’una internada per la dreta.

A la segona part, els dos tècnics han fet un munt de canvis, però Espanya no ha aconseguit sentenciar el partit. En part, per culpa del joc físic dels guineans, que han posat la cama fort amb una sèrie de faltes dures que han provocat les queixes dels jugadors visitants al col·legiat del partit. Xabi Alonso de fet, ha abandonat el terreny de joc coix, amb un fort cop al turmell.

A Guinea han jugat el davanter del Mallorca Nsue i el capità, Juvenal Edjogo, futbolista del Cornellà nascut a Sabadell, fill de pare guineà i mare catalana.