Esports 15/02/2014

El Bayern es treu de sobre el Friburg i segueix imparable a la Bundesliga (4-0)

Guardiola ha donat descans a Thiago pensant en el partit contra l'Arsenal

Shaqiri, marcant contra el Friburg

BarcelonaNou triomf del Bayern de Pep Guardiola a la lliga alemanya. Contra un dels dos únics equips que aquesta temporada havia aconseguit sumar un punt contra els bavaresos, el Friburg, els homes del tècnic català han golejat per 4-0. El Bayern suma 59 punts i encara no coneix la derrota a la lliga.

Thiago Alcantara no ha jugat pensant en el partit de dimecres contra l'Arsenal, però el Bayern ha volat amb un gol matiner de Dante. El suís Shaqiri ha marcat el segon abans del descans. Marcant un segon gol personal a la segona part. Pizarro ha tancat la golejada.

El Borussia de Dortmund ha golejat per 4-0 l'Eintracht i lluita per ser segon. L'Hamburg de la seva part, ha perdut per 4-2 amb el cuer, el Braunschweigi podria perdre la categoria per primer cop en la seva història.