BUNDESLIGA
Esports 04/04/2015

El Bayern supera la prova de Dortmund el dia que Thiago torna als terrenys de joc (0-1)

Un gol de Lewandowski dóna els tres punts als homes de Josep Guardiola

Els jugadors del Bayern celebrant el gol de Lewandowski

BarcelonaEl Bayern de Guardiola ha donat un nou pas cap al títol de lliga després de guanyar per 0-1 al camp d'un Borussia Dortmund que podria quedar-se sense jugar a Europa. Sense les lesionats Ribéry i Badstuber, el Bayern ha vist com després d'un any lesionat, Thiago Alcantara tornava als terrenys de joc.

El Bayern, que ara li treu 10 punts al Wofsburg, i oblida de pas la derrota amb el Borussia Moenchengladbach de la darrera jornada, s'ha endut els punts gràcies a un primer temps molt ordenat en que ha frustrat els atacs locals. L'equip bavarès, amb Bernat jugant gairebé d'extrem, ha dominat el joc, gaudint de les millors ocasions. Abans del descans, Lewandowski ha fet de cap el 0-1, gol que no ha celebrat ja que va ser futbolista del Dortmund.

A la segona part l'equip de Jürgen Klopp ha reaccionat, però ha patit per trobar forats per acostar-se a la porteria de Neuer. El porter ha aturat una falta de Reus als 88 minuts en la millor ocasió local. Als 69 minuts, Thiago ha entrat per Lahm, jugant els seus primers minuts en més de 12 mesos. El seu darrer partit va ser el 30 de març del 2014 contra el Hoffenheim, quan va patir una greu lesió al genoll dret.

El Woflsburg, segon classificat, ha derrotat per 3-1 l'Stuttgart, el cuer-. I L'Hamburg, l'únic club que no ha jugat mai a Segona, ha caigut golejat al camp del Bayer Leverkusen (4-0) i ocupa zona de promoció a segona.