LLIGA DE CAMPIONS
Esports 21/04/2015

El Bayern de Guardiola enamora amb un gran primer temps i elimina el Porto (6-1)

Als 27 minuts el Bayern ja guanyava per 3-0 un rival que ha acabat golejat

Thiago, celebrant el primer gol contra el Porto

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola ha golejat per 6-1 el Porto de Julen Lopetegui i s'ha classificat per a les semifinals de la Champions. Malgrat les baixes, els bavaresos han jugat un primer temps magnífic, i han aixecat una eliminatòria complicada per la derrota de l'anada (3-1) en tot just 35 minuts.

Thiago Alcántara, brillant, ha fet el primer gol de cap després d'una bona jugada (14') i Boateng ha marcat el 2-0 després de rematar un córner de cap (22'). Lewandowski, acabant una gran jugada col·lectiva, ha fet el 3-0 (27') i Müller, amb un xut desviat per la defensa, ha fet el 4-0 (36'). El 5-0 ha estat obra de Lewandowski (40'). Lopetegui ha fet un canvi ja als 33 minuts (Ricardo Pereira per Reyes) i un altre al descans (Ruben Neves per Quaresma).

A la segona part, un gol de Jackson Martínez (74') ha donat una mica d'emoció a un segon temps en què el Bayern ha jugat amb menys ritme. Marcano, però, ha estat expulsat en la falta en què Xabi Alonso ha fet el 6-1 (88').