BUNDESLIGA
Esports 18/10/2014

El Bayern goleja el Werder Bremen i lidera la lliga alemanya amb comoditat (6-0)

Nova derrota del Borussia Dortmund, que ara mateix es troba ja a 13 punts dels bavaresos

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola ha golejat el Werder Bremen per 6-0 i lidera la lliga alemanya amb comoditat. Tot i el trauma de la lesió de Thiago, el Bayern s'ha cruspit el Werder amb un gran partit de Xabi Alonso. Lahm ha fet el primer gol (20') i el basc, de falta, ha marcat el 2-0. . El partit va durar el que va trigar Lahm a inaugurar el marcador (min. 20) després de ser habilitat per Müller arran d’una centrada d’Alaba. Müller, de penal, i Götze, han fet dos gols més abans del descans. A la segona part, ha tornat als terrenys de joc Ribéry. Lahm i Götze han fet els darrers gols del partit (6-0)

A més, el Bayern veu com els seus rivals continuen desafinant. El Dortmund, tot i la reaparició de Gündogan, després de 430 dies de baixa, i de Reus, ha perdut de nou al camp del Colònia (2-1) i ja és a 13 punts del conjunt de Guardiola. El Bayer Leverkusen ha empatat tot i avançar-se 0-3 a Stuttgart. Ara mateix el segon classificat és el Borussia Moenchengladbach, a quatre punts.