Esports 12/03/2016

El Bayern es refà amb un repòquer al Werder Bremen (5-0)

R.r.
Thiago ha tornat a marcar a la Bundesliga dos gols després

Després de dos entrebancs que van servir perquè el Dortmund retallés la distància a cinc punts, el Bayern no ha patit per imposar-se amb comoditat per 5-0 sobre un Werder Bremen que no s'allunya del descens. Thiago, que no marcava des del febrer de 2014, i Müller, han firmat tots dos un doblet. El partit, però, ha quedat vist per sentència a la mitja hora, quan els bavaresos ja dominaven per 2-0. És la 21a victòria dels muniquesos en 26 jornades.

La principal novetat al conjunt de Guardiola ha estat el retorn de Mario Götze a la titularitat, cinc mesos després de patir una greu lesió contra el seu exequip, el Dortmund. L'ha substituït Lewandowski, que ha entrat a falta d'un quart d'hora pel final i ha firmat el quart gol local. El màxim golejador de la Bundesliga ha descansat de cara al partit de Lliga de Campions del proper dimecres contra el Juventus.

Així, els Guardiola tornen a ampliar la distància a vuit punts a l'espera del que faci el Dortmund aquest diumenge contra el Mainz.