BEISBOL
Esports 27/10/2018

Els Dodgers guanyen el partit més llarg de la història de les finals de la Lliga de beisbol nord-americana

El tercer partit de les World Series ha durat més de 7 hores

T.p.
Els Dodgers guanyen el  partit més llarg de la història de les finals de la Lliga de beisbol nord-americana

BarcelonaPartit històric en la final de la Lliga de beisbol nord-americana (MLB). Los Angeles Dodgers han derrotat per 3-2 els Boston Red Sox en el partit més llarg de la història de les finals, les World Series. El partit s'ha decidit després de 7 hores i 20 minuts de joc.

Fins ara, el partit més llarg de les finals era el tercer de la final de l'any 2005 entre els Houston Astros i els Chicago White Sox, que es va decidir després de 5 hores i 41 minuts. En la història de les finals, de fet, cap partit havia arribat a les 15 entrades, amb un rècord de 14, però aquest tercer partit de les finals ha arribat fins a les 18. En el beisbol, d'entrada cada equip bateja en 9 entrades. Avui cada conjunt ho ha fet el doble de cops, doncs.

Els Boston Red Sox encara dominen les finals, al millor de 7 partits, després de guanyar clarament els dos primers partits a casa per 8-4 i 4-2. El tercer i el quart partit, en canvi, es juguen a Los Angeles. El tercer duel ha acabat empatat (1-1), a la tretzena entrada els dos equips han puntuat i, finalment, el duel s'ha decidit a la 18ª entrada. Els Dodgers, franquícia fundada a Nova York i traslladada el 1958 a Califòrnia, no guanyen les World Series des de l'any 1988. L'últim triomf de Boston, campió en vuit ocasions, va ser el 2013.