A QUATRE PUNTS DEL BARÇA
Esports 24/01/2011

I Benzema va respondre fent "una mica més"

El Mallorca es podria haver endut un premi millor del Santiago Bernabéu, però entre els pals i Casillas van evitar el gol dels balears. Benzema va marcar després d'una setmana sent el centre d'atenció.

Adrià Soldevila
2 min
Karim Benzema celebra amb Cristiano Ronaldo l'únic gol del partit contra el Mallorca.

Barcelona.José Mourinho va sortir ahir al Bernabéu amb Gago i Granero al centre del camp i amb Kaká a la mitja punta, i va deixar a la banqueta homes importants com Xabi Alonso i Özil. Però l'invent no va donar fruit i el Madrid es va encallar durant la primera part, amb un futbol estàtic i sense un control clar del mig del camp. Es van tornar a complir les paraules del tècnic portuguès de fa tres setmanes, que deien que Kaká no estava prou bé per ser titular. I, efectivament, al descans ja va ser substituït per l'alemany exjugador del Werder Bremen. El brasiler va tornar a mostrar les seves carències físiques i a la mitja hora ja va patir la falta de resistència.

Qui sí que va complir va ser Karim Benzema. El francès, tant criticat durant la setmana i tant pressionat per la possible arribada d'un nou davanter centre, va respondre a totes les crítiques marcant l'únic gol del seu equip, en una de les poques oportunitats de què va disposar. Karim, amb molta qualitat, va amagar dues vegades el xut i va col·locar la pilota rasa i enganxada al pal dret de la porteria d'Aouate.

El Mallorca va avisar primer

Tot i el gol del Reial Madrid, qui va crear primer perill i es va poder avançar al marcador va ser l'equip visitant, el Mallorca, que no es va encongir i va posar en diverses ocasions en perill la porteria d'Iker Casillas amb contraatacs. Sobretot en la primera part, al minut 13, quan Nsue va encarar sol la porteria madridista, però el seu xut es va estavellar al pal, en la que va ser la millor ocasió mallorquinista del partit. Els contraatacs de l'equip de Laudrup van poder causar un problema als de Mourinho, però entre Casillas i la defensa van poder salvar totes les arribades atacants dels balears.

Abans del partit, el Santiago Bernabéu es va veure envaït per una sèrie de pancartes en favor de l'entrenador, José Mourinho, a les quals l'entrenador va respondre amb contundència: "Si la gent està amb l'equip, la gent està amb mi, perquè jo sóc l'equip. Agraeixo molt el suport, però no m'agrada i no el necessito". Sobre el tema del davanter, es va limitar a dir: "No hem parlat de fitxatges. Fins al 31 de gener pot passar alguna cosa, però també pot no passar res".

stats