'BULLYING' AL VESTIDOR BLANC
Esports 23/01/2011

Benzema i la seva última oportunitat

El fitxatge de Ruud van Nistelrooy podria oficialitzar-se en breu, encara que des de l'Hamburg es declari que no accepten l'oferta del Reial Madrid. Benzema, per tant, podria tenir un ultimàtum avui.

Adrià Soldevila
2 min
Karim Benzema, amb el seu company Kaká, a la banqueta del Vicente Calderón, aquest dijous.

Barcelona.Karim Benzema i el 9 dels blancs continuen essent el centre de totes les mirades a Madrid. Des que es va lesionar Gonzalo Higuaín el tècnic del conjunt madridista, José Mourinho, no ha parat d'insistir en la contractació d'un davanter centre que substitueixi l'argentí i pugui ser el suplent de Benzema o, fins i tot, s'adapti a la titularitat.

Durant els últims dies, l'home de què s'ha parlat té nom i cognom: Ruud van Nistelrooy. L'holandès interessa a Mourinho, com ja va confessar dissabte passat, i el jugador també ha manifestat públicament la seva voluntat d'aterrar altra vegada a Madrid, per ajudar els seus excompanys. El Madrid ha fet un ultimàtum a l'Hamburg, a qui ofereix dos milions d'euros i el traspàs de l'exjugador del Reial Madrid Castilla, Szalai, que podria ser recuperat pel conjunt blanc per 1,5 milions i traspassat com a moneda de canvi a l'equip alemany, a qui aleshores no li faltaria un davanter. Des de l'Hamburg, però, els directius es neguen a acceptar l'oferta del Reial Madrid i s'han posat ferms a no donar la satisfacció al jugador de vestir la samarreta blanca, encara que sembla més una estratègia del club per forçar Florentino Pérez a efectuar una oferta millor per fer-se amb els drets del jugador holandès.

Mourinho i les seves perles

Qui sortiria perjudicat en aquest cas seria el davanter titular actual, Karim Benzema. El francès no s'ha pronunciat sobre el tema però sí que ho ha fet l'entrenador i, també, algun dels seus companys. Mourinho ha parlat públicament, i en diverses ocasions, de la falta de gol de Benzema. Fins i tot, ha deixat anar alguna perla com aquesta per a la posteritat: "Si no tens un gos per sortir a caçar i tens un gat, hi vas amb el gat, perquè sol no pots anar-hi", just després de la lesió d'Higuaín; o ahir mateix, recordant que "el cert és que té menys gols al campionat que Sergio Ramos i Carvalho". Kaká tampoc es va quedar enrere comentant aquest divendres que "esperem més de Benzema", frase que va ser ratificada pel tècnic portuguès ahir en la roda de premsa, i a la qual va afegir que "és el que pensem tots", i va destacar el francès com un gran jugador i que és per aquest motiu que se li demana més.

Després d'aquest llançament de dagues, Karim Benzema tornarà a jugar a les ordres de José Mourinho, avui davant el Mallorca. El que no sabem és si serà titular o tornarà a ser el jugador número 12, com va succeir al Juegos del Mediterráneo on, precisament, es va trobar a faltar un referent ofensiu per pal·liar la falta de gol davant l'Almeria.

stats