Esports 15/01/2012

El Betis, pas previ al clàssic de la Copa

N.a.
1 min

BARCELONA.La situació a la classificació, després que el Reial Madrid s'hagi posat provisionalment a vuit punts després de vèncer el Mallorca ahir, obliga el Barça a anar a totes contra el Betis aquesta nit a les 21.30 h al Camp Nou per mirar de seguir-li el ritme.

Guardiola, que va poder donar descans a alguns dels habituals titulars en la tornada de Copa del Rei contra l'Osasuna, no podrà reservar jugadors de cara a l'anada dels quarts de final al Bernabéu i és d'esperar que surti amb tota l'artilleria d'inici per mirar d'encarrilar el partit aviat.

Les últimes lesions, d'Andreu Fontàs i Pedro, sumades al traspàs de Maxwell al PSG i la marxa de Keita a la Copa Àfrica, han deixat el tècnic blaugrana amb només 15 futbolistes del primer equip disponibles i haurà de completar la convocatòria amb els joves del filial Cuenca, Montoya, Sergi Roberto i Dos Santos, que s'han entrenat amb el grup durant tota la setmana. Sí que estaran disponibles Dani Alves i Andrés Iniesta, que no van viatjar a Pamplona per sanció i precaució.

Per la seva banda, el Betis arriba al Camp Nou amb confiança després d'encadenar tres victòries consecutives contra el València, l'Atlètic de Madrid i l'Sporting de Gijón. Pepe Mel no podrà comptar amb Beñat i Amaya, però recupera Mario, Juanma i Santa Cruz.

Títols i aniversaris

Abans del partit la plantilla oferirà a l'afició el Mundial de Clubs aconseguit al Japó i Leo Messi, la seva Pilota d'Or. A més, el partit servirà perquè Xavi celebri el seu partit número 400 a la Lliga i Sergio Busquets, el seu partit 100.

stats