COPA DEL REI
Esports 07/01/2011

El Betis serà el rival del Barça als quarts de final

Toni Padilla
1 min

BarcelonaEl Betis serà l'únic equip de Segona Divisió als quarts de final de la Copa del Rei després de derrotar el Getafe per 1 a 3. Els andalusos van aconseguir aixecar l'eliminatòria i seran els rivals del Barça als quarts de final.

El Barça i el Betis s'han enfrontat en vuit ocasions a la Copa. L'últim cop va ser a la final de la temporada 1996/1997. El Barça va guanyar per 3-2. La temporada 1993/1994, però, els andalusos ja van eliminar el Barça en un escenari similar: als quarts de final i jugant a Segona.

El Betis demanarà a la Federació i al Barça poder invertir l'ordre dels partits. Estava prevista l'anada al Camp Nou per a la propera setmana, però el Betis prefereix jugar l'anada a casa seva. El club andalús té por de rebre una golejada al Camp Nou i de no poder fer calaix el dia del partit de tornada, i necessitat de diners com està, prefereix jugar l'anada a casa i omplir el Benito Villamarín.

Remuntada del Vila-real

Dels altres partits destaca el triomf del Vila-real sobre el València, aixecant un 0-2. L'equip groc jugarà amb el Sevilla. Els altres quarts de final seran Deportivo-Almeria i el derbi de Madrid: Reial-Atlètic.

stats