HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 20/03/2011

El Blanes fa història i es classifica per a la final a vuit

N.g.
1 min

Barcelona.El Blanes va aconseguir ahir fer història en classificar-se per primera vegada per a la final a vuit de la Lliga Europea. Els de Ramon Benito van empatar a zero a la pista del Saint Omer francès i, gràcies als tres punts que van sumar i al triomf del Barça Sorli Discau (2-4) a casa contra el Follonica, van aconseguir el seu bitllet com a segons de grup per a la final de la màxima competició europea. En el mateix Grup B, el Barça, ja classificat per a la final com a primer de grup, tenia un partit de tràmit que també va superar.

En el Grup A, el Tecnol Reus Deportiu també va passar amb nota el partit contra el Genève, a qual va golejar (7-1), tot i que com que el Coinasa Liceo no va guanyar a la pista de l'Infoplus Bassano (6-4), els reusencs s'ho jugaran tot en l'última jornada contra els italians.

Qui no va aconseguir guanyar va ser el Roncato Club Patí Vic, que va perdre contra el Viareggio italià (3-1). Els vigatans es compliquen el seu passi a la final a vuit i dependran d'un últim partit en què jugaran amb el Noia Freixenet.

stats