GIRONA FC

Bolton i Oldham, rivals del Girona a Anglaterra

El conjunt blanc-i-vermell jugarà dos partits durant l’estada a Anglaterra

El Girona, que tornarà a la feina d’aquí set dies, ha fet oficials dos partits més de pretemporada: el dia 21 contra el Bolton Wanderers i el 24 davant l’Oldham Athletic, contra el qual ja es va enfrontar l’estiu passat. Els homes d’Eusebio, que seran a Anglaterra del 18 al 25, viatjaran directament a l’Índia per disputar el torneig Toyota Yaris La Liga World amb el Kerala Blasters, el dia 27, i el Melbourne City, el dia 28. Així, doncs, els primers quatre partits del Girona de la temporada 18-19 ja estan definits.

Els blanc-i-vermells, que s’allotjaran a les instal·lacions de la City Football Academy, competiran al County Ground Stadium de Leyland en el primer dels dos partits que els esperen a Anglaterra, contra el Bolton Wanderers (a les 15 hora local), un rival que disputa la Championship, la segona categoria anglesa. L’altre amistós es disputarà a les mateixes instal·lacions de la CFA amb l’Oldham Athletic, actualment a la League Two, l’equivalent a la Quarta Divisió.

Tot i que encara falta esbrinar quin serà el rival del Trofeu Costa Brava, pocs dies abans de l’inici del campionat de Lliga, i segellar algun altre partit que permeti posar a prova la metodologia d’Eusebio davant rivals de nivell, la pretemporada del Girona va agafant forma.