LLIGA DE CAMPIONS
Esports 24/10/2012

El Madrid perd a Dortmund i el Borussia li pren la primera posició de grup (2-1)

Lewandowski i Schmelzer han fet els gols dels alemanys contra un Madrid que ha perdut per lesió Khedira

Subotic (Borussia Dortmund) i Cristiano Ronaldo (Madrid)

BarcelonaEl Madrid ha perdut 2-1 a Dortmund en un partit on les millors ocasions han sigut de l'equip local, que ha donat molta feina a Iker Casillas. El campió alemany, de pas, supera en la classificació el Madrid després de les primeres tres jornades del grup.

El Borussia ha fet el primer gol passada la primera mitja hora de joc gràcies a una errada en la sortida de pilota de Pepe que ha aprofitat Lewandowski, però poc després Cristiano ha fet l'empat amb el qual s'ha arribat al descans. Khedira s'ha lesionat, afegint un nou problema per als madridistes.

A la segona part el Madrid ha seguit amb problemes per aturar el joc dinàmic dels alemanys i Schmelzer ha marcat el 2-1 als 63 minuts de joc. El Borussia ha mantingut un estil atrevit fins al final, patint amb els darrers atacs del Madrid.

A l'altre partit del grup, l'Ajax s'ha imposat al Manchester City per 3-1. Els anglesos queden darrers de grup.