Esports 25/06/2014

Bòsnia s'acomiada del Mundial amb un triomf que trenca el cor de l'Iran (3-1)

Dzeko i Pjanic han liderat un equip que no s'hi jugava absolutament res

Toni Padilla

BarcelonaLa selecció de Bòsnia ha sumat el seu primer triomf a un Mundial després de derrotar els iranians a Salvador. L'equip europeu, que ja estava eliminat, ha fet molts canvis a l'equip inicial, però alliberat de tota pressió ha derrotat als iranians. L'Iran de Queiroz necessitava guanyar per ser als vuitens de final (i que Nigèria no sumés punts), però malgrat defensar amb prou encert, ha acabat eliminada.

El partit ha estat igualat durant 30 minuts, amb atacs bosnians i defensa asiàtica, fins que Dzeko ha obert el marcador amb un xut llunyà. En aquell moment, Iran rebia el segon gol del torneig. Primer Messi i després Dzeko, amb xuts llunyans, havien superat un equip disciplinat.

L'Iran ha buscat un gol per somiar, però a la segona part una errada defensiva ha permès a Pjanic fet el 2-0. Reeza ha fet el 2-1 després d'una assistència de Nekouman als 81 minuts, però Vrsaljevic ha sentenciat acte seguit.