SELECCIONS
Esports 11/10/2012

Adriano juga els 90 minuts de la golejada del Brasil per 6-0 sobre l'Iraq

L'equip de Mano Menezes no ha patit gens amb grans gols d'Oscar, Kaká i Neymar, autor també de dues assistències

BarcelonaLa selecció brasilera ha golejat per 5-0 l'Iraq en un partit amistós jugat a Suècia. L'equip de Mano Menezes ha brillat en atac contra la selecció entrenada precisament pel brasiler Zico, amb un gran partit de Neymar, autor d'un bonic gol i dues assistències. El blaugrana Adriano, després de jugar contra el Madrid de central, ha jugat xx minuts com a lateral oferint una bona actuació.

Mano Menezes ha fet jugar de titular Kaká, qui tornava a la selecció. El madridista ha marcat el 3-0 després d'una bonica jugada individual. Al descans el resultat ja era de 2-0 després de dos gols creats pels mateixos homes: assistència de Neymar i gol d'Oscar. A la segona, Kaka, Hulk, Neymar i Lucas han tancat la golejada.

El Brasil, amfitrió del proper Mundial, ha jugat amb Diego Alves, Adriano, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo, Paulinho (Fernnado, 88'), Ramires, Kaká (Lucas, 76') Oscar (Giuliano, 81') , Neymar i Hulk (Thiago Neves, 78'). Aquest proper dimarts el Brasil juga un segon amistós (14.15 hores) contra el Japó a Polònia.