LIGA ENDESA
Esports 01/05/2015

El Bruixa d'Or Manresa respira després d'un gran triomf contra el Fuenlabrada (68-53)

Els 21 punts de White, claus per sumar una victòria clau contra un rival directe

Josh Mayo (Montakit Fuenlabrada) defensat una jugada de l'italià del La Bruixa D'Or, Peppe Poeta

ManresaEl Bruixa d'Or Manresa ha aconseguit un gran triomf contra un rival directe en la lluita per evitar el descens, el Montakit Fuenlabrada (68-53). L'equip català, que ha rebut un homenatge de la Lliga per haver arribat als 1000 partits a Primera, ha gaudit del suport d'un Nou Congost ple. Amb aquest triomf, el Bàsquet Manresa suma 9 victòries, per 8 del Fuenlabrada, cuer.

Després d'un bon inici català, el duel s'ha igualat (11-10 als 5 minuts). Grimau ha aportat caràcter en el rebot però s'ha carregat de faltes, amb White encertat liderant l'atac del Bruixa d'Or. Un parcial de 9 a 0 al segon quart ha començat a dibuixar un escenari ideal, amb els visitants molt desencertats i encaparrats en fallar triples (el primer ha arribat al tercer quart després de fallar els 12 primers intents).

Al tercer quart, el Manresa ho tenia tot controlat, però una reacció visitant, amb la feina d'Akindele i Panko sota la cistella i la millora del tir exterior, ha igualat les coses (47-42). En el darrer quart, els dos equips han anat fallant atacs en un partit d'anotació baixa. El millor jugador del 'Fuenla', Panko, ha intentat donar la cara, però el local White l'ha superat en el duel directe amb els seus 21 punts i 9 assistències. Sakic, amb 10 punts i 9 rebots, també ha jugat un bon partit.