BUNDESLIGA
Esports 22/08/2014

El Bayern debuta a la Bundesliga derrotant el Wolfsburg per 2-1

Thomas Müller ha fet el primer gol dels bavaresos contra un rival que gairebé empata al final

Müller, marcant el primer gol de la temporada

BarcelonaEl Bayern ha debutat a la Bundesliga, on defensa el títol aconseguit la darrera temporada, derrotant un dels candidats a jugar la propera edició de la Champions, el Wolfsburg. L'equip de Josep Guardiola, després de perdre la Supercopa, ha debutat amb moltes baixes, com les de Thiago, Javi Martínez o Schweinsteiger. El tècnic català ha apostat pel jove Gianluca Gaudino, de 17 anys, per jugar al mig del camp.

Inicialment, el Bayern ha apostat per tres homes en defensa, però la forta pressió visitant ha provocat un tall de digestió al campió, incapaç de controlar el ritme del partit durant els primers minuts. Guardiola ha modificat el sistema tàctic i ràpidament el Bayern ha controlat el partit, amb Robben creant la jugada del primer gol del partit i la lliga, obra de Thomas Müller. El màxim golejador d'Alemanya al darrer Mundial s'ha entès prou bé amb el nou davanter, Lewandowski.

A la segona part, Robben ha pispat una pilota al mig del camp, i ha marcat el 2-0 en una jugada ràpida dels bavaresos. El Wolfsburg, però, ha tornat al partit ràpidament gràcies a un gran xut d'Ivica Olic per l'escaire (min 52). El gol ha donat emoció al partit i el Bayern, molt cansat, ha acabat patint molt contra un rival que ha perdonat el gol de l'empat quan Malanda, tot sol, ha xutat primer al travesser i després fora. En els darrers minuts, Robben ha perdonat el tercer gol.