Esports 23/01/2018

El CN Sabadell Astralpool planta cara però cau amb el Jadran Carine (8-10)

L'equip vallesà ha arribat a anar empatat en l'últim quart del partit

Una acció del partit entre el Sabadell i l’Utrecht.

SabadellSisena derrota del CN Sabadell Astralpool a la fase de grups de la Champions League de waterpolo masculí. L'equip vallesà, amb un sol triomf en 7 partits, ha plantat cara davant els montenegrins del Jadran Carine, però han acabat perdent per 8-10.

El Sabadell ha anat a remolc bona part del partit. El primer quart ja l'ha guanyat l'equip de la ciutat d'Herceg Novi (1-3) malgrat el gol local de Borja Fenoy. Johannes Muller, amb dos gols, ha empatat el partit (3-3) en un segon quart en què Dragan Dragovic s'ha encarregat de liderar la reacció visitant (3-6).

Al tercer quart, el Sabadell ha plantat cara gràcies als gols de Johannes Muller, Víctor Cabañas i Sergi Cabañas (6-8). De fet, l'equip local ha arribat a empatar a 8 gols en l'últim quart amb els gols de José Javier Bustos i Òscar Carrillo, però el Jadran ha acabat guanyant gràcies als gols de Vladan Spaic i Dragovic (8-10).