WATERPOLO - COPA DE LA REINA
Esports 06/02/2015

El CN Sabadell-CN Mataró i CN Sant Andreu-CN Rubí, semifinals de la Copa de la Reina de waterpolo

El CN Sabadell ha golejat el Mediterrani i el Mataró ha treballat fort contra el Dos Hermanas

El partit CN Sant Andreu-CE Mediterrani

BarcelonaEl CN Sabadell Astrapool ha derrotat amb facilitat (15-2) el CE Mediterrani en els quarts de final de la XIX Copa de la Reina de waterpolo, a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. El conjunt sabadellenc jugarà una semifinal de luxe entre els dos primers classificats de la lliga contra el CN Mataró-La Sirena (17h). La segona semifinal serà entre el Sant Andreu, l'equip amfitrió, i el CN Rubí (18.45 h).

Golejada del CN Sabadell

Les vallesanes, amb la baixa durant el torneig de Jennifer Pareja per una lesió a la mà esquerra, no ha tingut cap problema per imposar-se al equip barceloní, superat per l'efectivitat del seu rival des de totes les posicions. Al descans s'ha arribat amb el partit totalment resolt per a les actuals campiones de la competició (7-0).

El CE Mediterrani ha obert el seu marcador golejador en el minut 24 després d'estavellar anteriorment fins a cinc pilotes contra els pals (10-1). Olga Domenech, màxima anotadora del partit al costat de Judith Forca amb tres gols, ha establert el definitiu 15-2 en un partit en què el CN Sabadell s'ha passejat davant un rival molt inferior. El rival del CN Sabadell serà el CN Mataró-La Sirena.

El Mataró guanya contra un rival sorprenent

El CN Mataró La Sirena s'ha convertit en el segon semifinalista després de guanyar, no sense patiment, un CW Dos Hermanas que ha lluitat fins al final. Després d'un primer temps dominat per les maresmenques (1-3), amb dos goles d'Ona Meseguer, les andaluses han aixecat el cap al segon quart amb els gols de les internacionals espanyoles Lorena Miranda i Marta Bach (4-4). Al tercer quart, el Mataró ha aconseguit obrir forat (7-9) però el Dos Hermanas no s'ha rendit. El primer parcial de 2-1 favorable a les andaluses les posava només un gol per sota (9-10). Però dos gols de Clara Cambray i un d'Ona Meseguer han sentenciat la semifinal.

Triomf del Rubí en un partit frenètic

El CN Rubí també estarà a les semifinals. Les de Javier Rubio, en un partit de waterpolo frenètic, s'han imposat al CN Madrid-Moscardó per 10-12. Irene González ha estat una de les heroïnes de la tarda en marcar sis dels 12 gols del seu equip. González ha estat especialment encertada abans del descans, empatant el partit en dos moments diferents (2-2 i 3-3) i marcant el gol del triomf al descans vallesà (5-4).

Al tercer quart el Rubi ha fet forat, però al darrer quart, les madrilenyes han intentat reaccionar situant-se a un sol gol. Dos gols d'Amanda Triviño però, han sentenciat el partit.

Les amfitriones no fallen

El CN Sant Andreu serà el rival del CN Rubí després de no fallar a casa, desfent-se del CN Terrassa per 12-8. Al descans, el partit ja estava gairebé sentenciat (9-3).