WATERPOLO
Esports 30/09/2012

El CN Sabadell guanya la supercopa de waterpolo davant l'Atlètic Barceloneta (9-7)

Els vallesans s'han imposat als mariners aconseguint la tercera supercopa de la seva història

El CN Sabadell, campió de la supercopa de waterpolo

SabadellGran partit de Waterpolo a la piscina del CN Sabadell per la final de la Supercopa estatal. El campió de copa, el CN Sabadell, s'ha imposat per 9-7 al campió de lliga, l'Atlètic Barceloneta, per endur-se la tercera supercopa de la seva història. El partit ha estat ben igualat i no s'ha decidit fins el darrer quart.

El CN Sabadell ha anat gairebé sempre per davant amb parcials curts (2-1 i 3-2), però l'equip mariner ha demostrat el seu caràcter al tercer quart quan amb un parcial de 2-4 ha empatat el partit (7-7). Al darrer quart, els vallesans han imposat el seu joc enduent-se la final per 9-7, gràcies en part als quatre gols de Xavi Vallès i la bona feina del porter Iñaki Aguilar. Aquest és el tercer títol pel Sabadell, després d'aquells dels anys 2002 i 2005.