Esports 31/01/2015

El CN Sabadell es passeja i el Mataró la Siena no falla a Saragossa

Triomf del CN Terrassa sobre el Rubí en el derbi vallesà de la Divisió d'honor de waterpolo femení

El CN Sabadell ha guanyat a la piscina del Sant Andreu

BarcelonaImportantíssim triomf del CN Sant Andreu contra un rival directe com és el CN Madrid-Moscardó (12-9). En un duel molt igualat fins a l'últim període, les de Javier Aznar han aconseguit escapar-se de les madrilenyes amb un tram final molt bo (5-2) que els ha donat els tres punts.

Còmode triomf del CN Sabadell Astralpool, líder de la Divisió d'honor, en la visita al CMAD Montequinto per enfrontar-se a un CW Dos Hermanas (5-20) amb el qual podria veure's les cares la setmana vinent a la Copa de la Reina. Les de Nani Guiu han començat trepitjant molt fort (0-5 el primer parcial), mentre que les andaluses han aguantat bé en el segon quart (2-3). Després del descans llarg han seguit ampliant la renda les vigents campiones d'Europa i de Lliga, que s'han saldat els darrers 16 minuts amb un clar 3-12.

També treballada ha estat la victòria del segon classificat, un CN Mataró La Sirena que ha patit per vèncer al Parc de Bombers de Saragossa . De fet, les de Florin Bonca no han pogut desenganxar en cap moment en el marcador i han hagut de mantenir-se en guàrdia fins al final.

A la Josep Vallès el CE Mediterrani no ha tingut problemes per vèncer a una AR Concepción-Cdad. Lineal (18-4) que s'ha vist desbordat per la gran efectivitat i talent del Medi, que segueix molt en forma una setmana abans d'enfrontar-se al CN Sabadell Astralpool en Copa de la Reina. El resultat al descans era de 7-2, distància que han aconseguit ampliar les de Pepe Alcázar fins als 14 gols al final.

El derbi del Vallès entre CN Terrassa i CN Rubí s'ha saldat amb victòria per la mínima (10-9) d'un conjunt egarenc que permet avançar a les noies de Javier Rubio en la classificació. Les visitants han aconseguit un parcial de 1-3 en el primer període, però els tres següents quarts han estat per les de casa, que gràcies a això han pogut guanyar per aquest gol de diferència. Un 50% dels gols de l'equip entrenat per Xavi Pérez han portat la signatura de Gemma Pané, la més destacada del partit.