BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 08/01/2012

Un Caja Laboral sense Pau Ribas visita Badalona

àlex Gozalbo
1 min
Un Caja Laboral sense  Pau Ribas visita Badalona

BADALONA.El Caja Laboral visita aquesta tarda (18 hores, Teledeporte) el Fiatc Joventut. Ho farà sense Pau Ribas, que dimecres es va perdre el primer partit en quatre anys. L'exjugador de la Penya havia acumulat 238 partits seguits, una ratxa que havia començat contra el València.

El rècord de partits consecutius a la Lliga Endesa el té Nacho Azofra, que en va jugar 584 amb l'Asefa Estudiantes. A la NBA l'aler pivot AC Green, que presumia del seu vot de castedat, en va encadenar 1.992.

Després de perdre a Alacant, el Fiatc Joventut té difícil classificar-se per a la Copa del Rei de Barcelona. L'equip que entrena Salva Maldonado necessita guanyar els tres pròxims partits (Caja Laboral, CAI Saragossa i València Basket) i ni d'aquesta manera tindria assegurada una plaça entre els vuit millors equips.

L'Assignia Manresa també juga aquest vespre. L'equip que entrena Jaume Ponsarnau visita (18 hores) l'Asefa Estudiantes. El conjunt català necessita guanyar almenys dos dels seus tres pròxims partits (Asefa Estudiantes, Caja Laboral i Unicaja) i millorar la seva diferència de punts per tenir opcions de classificar-se per a la Copa del Rei.

El Lucentum visita el Palau

Ja hi ha cinc equips que tenen el bitllet assegurat per a la Copa del Rei. Dos d'ells, el Barça Regal i el Lucentum Alacant, juguen aquest migdia (12.30 hores, Esport3) al Palau Blaugrana en un duel en què un dels dos conjunts quedarà despenjat del grup d'equips que, des de la passada jornada, comparteixen lideratge a la Lliga Endesa.

stats