HOQUEI PATINS
Esports 25/05/2013

El Calafell Tot l’Any derrota el SHUM Maçanet en un duel vital per la permanència a l’OK Lliga (6-3)

En canvi el Fergo Aisa Sant Feliu posa un peu i mig a Primera Divisió amb la derrota contra el Moritz Vendrell, mentre que el Vic suma tres punts importants en la lluita per la Lliga Europea

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Calafell Tot l’Any ha guanyat el SHUM Maçanet per 6-3 en un duel vital per assolir la salvació a l’OK Lliga. Tot i que els visitants s’han avançat al minut 5 amb un gol en pròpia porteria del Calafell, el conjunt baixpenedesenc ha aconseguit capgirar el resultat abans del descans gràcies a dos gols de Gerard Vergés i un de David Ros de penal. Tot i així, a la segona part els locals no n’han tingut prou i han augmentat l’avantatge fins al 6-3 final que permet els calafellencs endur-se el goal average particular amb un rival directe i agafar una mica d’aire en la lluita pel descens.

En canvi, qui dóna un pas enrere per seguir a l’OK Lliga la temporada vinent és el Fergo Aisa Sant Feliu, que tot i plantar cara al Moritz Vendrell, un hat trick de Jepi Selva ha permès els vendrellencs aconseguir la victòria per 4-5 i consolidar-se en la tercera posició del campionat, mentre que els codinencs es queden provisionalment a cinc punts de la salvació, a l’espera del que faci demà el Muralla Òptica Blanes.

També amb el mateix marcador de 4-5 s’ha imposat el Vic a la pista del Lloret, i d’aquesta manera els vigatans segueixen vius en la lluita per la Lliga Europea col·locant-se cinquens i pendents del partit de que enfrontarà el seu gran rival per aquesta plaça, l’ICG Software Lleida, i el Muralla Òptica Blanes. La resta de partits que es disputaran aquest diumenge al migdia són l’Enrile PAS Alcoi- Reus Deportiu i l’Igualada- Noia Freixenet.

stats