Esports 30/04/2012

'Campions, campions!', a la portada de 'Marca'

El rotatiu assegura que el "Bernabéu celebra la victòria per avançat", mentre que els esportius catalans se centren en els 7 gols del Barça contra el Rayo Vallecano

Ara
2 min
Marca

Barcelona'Marca' obre l'edició d'aquest dilluns amb el crit de "Campions, campions!". Després del 3-0 contra el Sevilla, el rotatiu assegura que "Mou va castigar Higuaín i Kaká per coquetejar amb el PSG". Sobre el Barça de Tito Vilanova, diu que és "una piconadora".

El diari 'As' anuncia en el seu principal titular que "només falten tres punts". El diari recorda que una victòria dimecres a San Mamés "significaria el títol". A més, fa referència al fet que "Cristiano va marcar el seu 43è gol i Benzemá va fer doblet al Sevilla".

El diari 'Mundo Deportivo' obre amb el Barça. Assegura que "hi ha Barça per a estona" i recorda els 7 gols que va marcar al Rayo Vallecano. A més, el diari esportiu assenyala en la part superior de la portada que el Barça de futbol sala s'ha emportat la cCopa d'Europa, el diari escriu "campions!".

'Sport' aposta per la victòria del Barça contra el Rayo Vallecano per obrir l'edició d'aquest dilluns. El diari titula: "Golejada d'orgull". També recorda que "la Cibeles haurà d'esperar", en referència al Reial Madrid, que encara no s'ha pogut emportar la Lliga perquè el Barça va guanyar el Rayo. Sobre la victòria en futbol sala dels blaugranes, el diari diu: "Una altra copa blaugrana".

'El 9 esportiu' també aposta per la línia dels altres esportius catalans i divideix la portada en dues parts. Sobre el 0-7 contra el Rayo, escriu que és "el millor agraïment". Sobre la victòria en futbol sala, 'El 9' diu que tenen "Europa als seus peus".

stats