TENIS - COPA DAVIS
Esports 04/02/2013

Espanya cau eliminada a la primera ronda de la Copa Davis davant el Canada per 3-2

Raonic ha guanyat el punt clau al debutant Guillermo García López, i Espanya ara haurà de lluitar per no baixar del grup Mundial

Efe
1 min
L'equip canadenc celebrant el triomf sobre Espanya a la Copa Davis

Vancouver (Canada)L'equip del Canadà ha eliminat Espanya a la primera ronda del Grup Mundial de la Copa Davis, després que el seu número 1, Milos Raonic, passés per sobre de Guillermo García López en tres sets, per 6-3, 6-4 i 6-2.

El capità espanyol, Àlex Corretja, va decidir que el debutant García López jugués en substitució de Marcel Granollers per enfrontar-se a Raonic després que el número 1 espanyol guanyés ahir el partit de dobles amb Marc López. Espanya ha jugat sense David Ferrer, que ha demanat no jugar per cansament; Nicolás Almagro, per lesió, i Rafa Nadal.

És la primera vegada que el Canadà, número 12 del rànquing de la Copa Davis, guanya la primera ronda del Grup Mundial i avança als quarts de final. Espanya ha guanyat cinc vegades la competició. El 2012 va ser subcampiona en perdre a la final contra la República Txeca. Ara haurà de lluitar per no baixar. Albert Ramos ha guanyat en dos sets el cinquè partit, per 7-5 i 6-4, davant Frank Dancevic.

Dubtes amb Corretja

El president de la Reial Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, ha dit que "no és el moment d'obrir debats sobre el capità de la Davis", Àlex Corretja. El tècnic català ha deixat clar que no té cap queixa dels jugadors i faria de nou el que ha fet fins ara.

stats