SUPERBIKES
Esports 03/10/2011

Carles Checa guanya a Magny-Cours i obté el títol mundial

Carles Checa guanya  a Magny-Cours i obté  el títol mundial

Carles Checa es va proclamar ahir campió del món de Superbikes després d'aconseguir un doblet al circuit francès de Magny-Cours. El pilot de Sant Fruitós de Bages en tenia prou si acabava entre els tretze primers en qualsevol de les dues mànegues, però el de Ducati no va dubtar i va aconseguir el triomf en totes dues rondes i va certificar el títol quan encara falta una prova per acabar el Mundial.

A punt de fer 39 anys, Carles Checa va aconseguir el seu primer títol mundial i també es va convertir en el primer pilot català que guanya la corona a Superbikes.

Checa va debutar al Mundial de motociclisme el 1993, i en va marxar el 2007 després d'aconseguir dues victòries i 24 podis. Un any després va fer el salt a la modalitat de Superbikes, en què, després de 19 victòries, ahir va aixecar el títol de campió.

Els veïns de Sant Fruitós de Bages han organitzat un homenatge a Checa per aquesta tarda, que consistirà en una rua de motoristes que acompanyaran el campió i que conclourà al punt on s'aixeca el monument al fill més il·lustre d'aquesta vila.