FUTBOL SALA
Esports 24/02/2018

El Catgas guanya a la pista del líder amb un gol del porter a l'últim sospir (4-5)

Els de Santa Coloma anoten tres gols consecutius al Movistar Inter en el tram final

M.m.
Imatge d'un partit entre el Catgas Energia i el Movistar Inter

BarcelonaEl Catgas Santa Coloma ha aconseguit un triomf de prestigi a la pista del líder, el Movistar Inter (4-5). El partit, que semblava guanyat per als madrilenys, s'ha resolt a favor dels catalans en un final èpic i amb un gol del porter Abraham quan faltaven 7 segons.

L'Inter ha dut la batuta i s'ha avançat al marcador amb un 3-0 al minut 11 que feia preveure una golejada local. Però llavors ha arribat la reacció catalana amb les dianes de Iago Mínguez i Ximbinha que han situat el 3-2 al descans. A la represa, l'Inter ha tornat a ampliar l'avantatge. Però quan faltaven 5 minuts i el matx semblava resolt, ha arribat la remuntada del Catgas.

Pablo del Moral (min 36) i un altre cop Ximbinha (min 39) han aconseguit empatar el marcador. I llavors, amb l'Inter jugant amb porter jugador, ha arribat l'acció decisiva. Els locals han errat un atac i el porter Abraham ha recuperat la pilota: l'ha xutada a la primera i ha marcat el 4-5 definitiu.