PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/12/2012

Enrique Cerezo: "Qui és Mourinho? El president del Celta?"

El president de l'Atlètic ha fet veure irònicament que confonia el tècnic del Madrid amb el president del Celta

Efe
1 min
José Mourinho controla una pilota des de la banda del Bernabéu

BarcelonaEl president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, ha recorregut a la ironia per referir-se a la polèmica entre el segon entrenador del seu equip, Germán 'Mono' Burgos, i el tècnic del Reial Madrid, Jose Mourinho, en fingir que, com aquest va fer amb l'anterior, no saber qui és el portuguès. "Qui és Mourinho? L'entrenador del Celta?", ha dit Cerezo en declaracions als periodistes a l'aeroport de Barajas-des d'on l'Atlètic ha partit cap a la República Txeca per enfrontar-se al Viktoria Plzen.

L'entrenador blanc va respondre "Qui és aquest?" quan va ser preguntat pel segon tècnic blanc i vermell, que segons les imatges de Canal + li va dir en una discussió entre les banquetes en el derbi madrileny: "Jo no sóc Tito (Vilanova), jo t'arrenco el cap".

Quan els periodistes han insistit avui a Cerezo perquè es pronunciés sobre el tema, recordant-li que es referien a l'entrenador del Reial Madrid i no al president de l'equip Vigo, Carlos Mouriño, el mandatari matalasser ha afegit: "Ah, doncs no ho sé. m'imagino que entre professionals tothom es coneix ".

stats