BARÇA
Esports 20/04/2013

Un gol de Cesc dóna els tres punts al Barça contra el Llevant (1-0)

Villa ha fallat un penal durant el primer temps d'un duel sense gaire on el Llevant s'ha defensat amb encert

Toni Padilla
Cesc i Nabil El Zhar, durant el Barça-Llevant

BarcelonaEl Barça pot ser campió de Lliga la propera jornada si guanya a Bilbao i el Madrid perd. Els homes de Tito Vilanova han derrotat per 1-0 el Llevant gràcies a un gol de Cesc durant els darrers minuts d'un partit fred marcat per les rotacions dels catalans, la bona defensa dels valencians i amb el porter Navas fent grans actuacions. El porter internacional amb Costa Rica, de fet, ha aturat un penal a David Villa durant el primer temps, penal inexistent sobre Iniesta, ja que la falta era fora del terreny de joc.

Vilanova ha donat descans a molts jugadors titulars pensant en l'Allianz. La gran novetat ha estat la titularitat d'Abidal, que ha jugat els 90 minuts amb un nivell fantàstic. De fet, els quatre defenses titulars eren laterals de formació. Els visitants gairebé no han creat perill durant tot el partit. El Barça, en canvi, ho ha intentat, però Iniesta i Thiago no han trobat forats per donar vida a Villa, Tello i Cesc.

A la segona part, Vilanova ha fet canvis i ha donat entrada a homes com Xavi i Pedro, però només Cesc, amb un bon xut, ha obert un forat a la defensa del Llevant.