BARÇA
Esports 04/09/2013

Cesc Fàbregas: "Martino vol recuperar automatismes del nostre joc i afegir alguns altres"

El migcampista admet que la seva posició natural és aquella de Mestalla

Ara
1 min
Cesc Fàbregas intenta marxar de Fadhli, durant el Barça-Malàisia

BarcelonaCesc Fàbregas ha dit la seva durant una entrevista al programa 'El partido de las 12" de la Cope. Concentrat amb la selecció espanyola, Cesc ha parlat sobre la posició al camp on va jugar el passat diumenge davant a València: "Sóc migcampista de tota la vida , però estic molt orgullós de poder adaptar-me i ser útil en altres posicions ".

Sobre Gerardo Martino, el futbolista ha dit "que sap quin és l'estil del Barça i que no es pot perdre, però que hi ha automatismes que vol recuperar i altres que vol afegir al nostre joc". Uns automatismes que segons el seu company Xavi Hernández es van perdre després de la malaltia de Tito Vilanova i l'arribada de Jordi Roura, paraules malinterpretades segons Cesc: "Va dir que amb Tito haguéssim estat millors, però Roura i Altimira van fer un treball espectacular . Ja tenien els meus respectes , però des de llavors els van guanyar per sempre ".

A més, Fàbregas ha parlat del seu company Leo Messi, a qui coneix des dels 12 anys. " Un jugador no arriba a ser el que és Messi sense geni , perquè ho necessites dins del terreny de joc . És molt educat , molt tranquil , molt humil i després té el geni de guanyador nat. Tots tenim retrets entre els futbolistes , però si hi ha algú que gairebé no retreu , és ell . Hi ha bronques i gestos però després al vestidor som tan amics ".

Sobre altres aspectes, com el fet de no haver fitxat un defensa central, Cesc ha dit que "segur que Puyol torna com una moto i Bartra ho està fent molt bé. Estic content com estem i queixar-se ja no serveix de res ".

stats