LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/11/2012

Cesc Fàbregas: "Ni la gespa ni el fred poden ser excuses contra l'Spartak"

El jugador maresmenc ha deixat clar que "una entitat com el Barça no busca empatar. Busca guanyar sempre"

TONI PADILLA (enviat especial)
1 min
Cesc Fàbregas, durant la roda de premsa prèvia contra l'Spartak

MoscouCesc ha deixat clar que "el clima no serà un problema, ja hem jugat altres cops a llocs freds. El tema de la gespa pot afectar, és una gespa diferent i cal entrenar per veure com bota la pilota, com cal colpejar-la. Però estem acostumats a jugar en diferents tipus de terrenys de joc. Cal estar més concentrats que mai des del primer minut".

Cesc ha recordat que "tots els rivals són perillosos, i el Barça sol patir a Rússia. Ja ens van deixar clar al Camp Nou que ens poden fer mal. No pensem a empatar. Representem una entitat guanyadora que sempre vol guanyar. Busquem guanyar sempre". En recordar les paraules d'Unai Emery, que ha dit que el Celtic va demostrar el camí, Cesc ha comentat que "aquell partit va ser estrany, no sempre ens passarà igual. Cada partit és diferent i ens toca estar centrats, perdre poques pilotes".

Sobre la seva primera suplència a la Lliga, contra el Saragossa, Cesc ha dit que "em sento tan cuidat com els altres. Intento donar el màxim i Vilanova decideix què fer. Jugo bastant i estic content".

Sobre Carles Puyol, Cesc ha dit que "és un jugador vital que dignifica els valors del FC Barcelona. Coratge, treball, lluitar sempre i intentar millorar. Puyol ens demostra que sempre es pot millorar. A nivell personal, el veig com un amic que no falla mai".

El jugador ha explicat l'anècdota de com "vaig agafar el passaport sense el visat de Rússia, ja que m'havia fet un duplicat per anar a Panamà". Fent broma, Cesc ha comentat que "el noi dels visats era una mica madridista".

stats