LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/08/2014

L'Athetic empata al camp del Nàpols en el partit d'anada del 'play-off' de la Champions (1-1)

Triomf del Red Bull Salzburg austríac amb gol del davanter català Jonathan Soriano (2-1)

Muniain, celebrant el gol de l'Athletic

BarcelonaL’Athletic de Bilbao ha empatat al camp del Nàpols (1-1) en el partit d’anada del 'play-off' per entrar a la fase de grups de la Champions. Munian ha fet el 0-1 durant el primer temps després d'una bona jugada d'Òscar De Marcos. Els bascos han patit durant els primers cinc minuts, però després han ofert un bon joc contra els homes de Rafa Benítez. A la segona part, els canvis del tècnic madrileny han modificat el guió del partit i Higuaín ha fet el gol de l'empat. En els darrers minuts, Gorka ha evitat el segon gol italià.

El català Jonathan Soriano de la seva part, ha marcat en el triomf del Red Bull Salzburg sobre el Malmö suec (2-1). En els altres partits d'anada, l'Arsenal ha empatat al camp del Besiktas (0-0), l'Steaua romanès ha derrotat el Ludogorets de Bulgària (1-0) i el Bayer Leverkusen alemany ha guanyat a Dinamarca el Copenhaguen (2-3).