LLIGA ENDESA
Esports 01/06/2012

Charles Ramsdell, segon fitxtage de l'Assignia Manresa per a la temporada que ve

L'Assignia Manresa ha fitxat l'ala-pivot nord-americà Charles Ramsdell, jugador amb passaport de Madagascar que ha jugat aquesta darrera temporada al Lleida Bàsquet

Ara
1 min

ManresaL'Assignia Manresa ha anunciat el fitxatge de l'ala-pivot nord-americà Charles Ramsdell (2,08 metres, 27 anys) per reforçar el joc interior. Ramsdell, que té passaport de Madagascar, arriba procedent del Lleida Bàsquet de la lliga LEB Or, on la temporada passada va anotar 12,2 punts i va capturar 4,8 rebots per partit, i es converteix en el segon reforç de l'equip manresà després del fitxatge de l'aler búlgar Aleksander Yanev.

Charles Allen Ramsdell va néixer a Oklahoma (Estats Units) i va estudiar a la Universitat nord-americana de Tulsa, durant quatre anys. La temporada 2007-08 va fer el salt a Espanya i va fitxar pel Beirasar Rosalía de LEB Or. A l'equip gallec hi va jugar dues temporades, la 2009-10 la va jugar a l'Alaior de LEB Plata, la temporada següent va fitxar per l'Ávila (LEB Plata) i la temporada passada va formar part del Lleida Bàsquet, de LEB Or.

El nou ala-pivot arriba a l'Assignia Manresa amb un contracte per una temporada, ampliable a dues més. Ramsdell ja té cinc temporades d'experiència a Espanya i l'últim any a Lleida és on ha fet els millors números, amb 12,2 punts i 4,9 rebots de mitjana en 28 minuts per partit.

stats