PREMIER LEAGUE
Esports 16/08/2015

El Manchester City vola per sobre el Chelsea de Mourinho (3-0)

L'Arsenal ha guanyat al camp del Crystal Palace sumant el primer triomf de la temporada

Agüero, celebrant el seu gol contra el Chelsea

BarcelonaMal inici de temporada del Chelsea. Els homes de Mourinho han perdut per 3-0 al camp del Manchester City i després de les dues primeres jornades de la Premier, tot just sumen 1 punt. A més, van perdre la Community Shield, la Supercopa, contra l'Arsenal. El City, en canvi, suma 6 punts i lidera la lliga gràcies a la millor diferència de gols, empatat amb el Leicester i el Manchester United.

Agüero, amb una gran jugada individual, ha marcat el primer gol local abans del descans, just després de tres grans intervencions de Begovic, el porter del Chelsea. Sense el sancionat Courtois, Begovic ha defensat amb encert la porteria londinenca sense poder evitar els gols locals. A la segona part, Ramires ha marcat en fora de joc el gol de l'empat del Chelsea, però el jutge de línia ha estat encertat. Als 78 minuts, Kompany ha saltat més que Ivanovic, rematant un servei de córner per marcar el 2-0. En els darrers minuts, una errada en la sortida de pilota visitant ha acabat amb el tercer gol local, de Fernandinho (85').

L'Arsenal, de la seva part, ha guanyat un derbi de Londres al camp del Crystal Palace (1-2), sumant els primers minuts de la temporada, ja que havia debutat perdent amb el West Ham a casa. Giroud ha fet el 0-1, però abans del descans els locals han empatat gràcies a Ward. A la segona part, Delaney (55') s'ha marcat en pròpia porta el gol del triomf gunner en intentar salvar una rematada d'Alexis Sánchez.