LLIGA DE CAMPIONS
Esports 25/04/2012

El Chelsea marca els tres gols de l'eliminatòria en el descompte

BARCELONAEl Chelsea en va tenir prou amb tres gols per classificar-se per a la final de Munic: un a l'anada i dos ahir. I tots tres els va marcar en el descompte. Un temps afegit que si el 2009 va ser un aliat per als blaugranes -amb el gol d'Iniesta a Stamford Bridge contra els blues -, en aquesta ocasió va condemnar els homes de Pep Guardiola.

En el partit d'anada, que va acabar amb 1-0 pels anglesos, Drogba va aconseguir el gol quan passaven uns segons del minut 45 de la primera part. I ahir el Chelsea va aconseguir el bitllet per a la final gràcies al gols de Ramires -pocs segons abans que l'àrbitre xiulés el descans- i de Torres -que al minut 91 i amb el Barça llançat a l'atac, va poder superar Valdés.

Tots tres gols van arribar al contraatac, amb la defensa descol·locada, i van ser gairebé les úniques ocasions clares dels jugadors de l'oest de Londres.

Els temps afegits han afavorit els jugadors del Chelsea en aquesta edició de la Champions, ja que als vuitens de final també van poder eliminar el Nàpols amb un gol d'Ivanovic en la pròrroga.

Quatre jugadors sancionats

El Chelsea serà a Munic, però no podrà comptar amb quatre dels seus jugadors. Un d'ells, el capità John Terry, va ser expulsat amb vermella directa a la primera meitat (min 36) després de donar un cop de genoll a Alexis.

Roberto Di Matteo tindrà problemes per configurar la línia defensiva, ja que a més del veterà central tampoc no podrà disposar del lateral Ivanovic -per acumulació de grogues-. Tampoc podran jugar la final dos futbolistes de la zona de construcció, i també per acumulació de targetes: Meireles i Ramires. Aquests quatre jugadors van ser titulars tant en l'anada com en la tornada de les semifinals.