Chen brinda per un 2019 en què l’Espanyol sigui un club més “obert i plural”

El president blanc-i-blau, que torna aquest divendres a la Xina, ha saludat els diferents mitjans

Tot i l’exigència d’una agenda atepeïda, Chen Yansheng ha trobat un moment aquest divendres per celebrar el tradicional brindis nadalenc amb els periodistes dels mitjans de comunicació que cobreixen l’actualitat informativa de l’Espanyol. El dirigent xinès, que aquest divendres al migdia se’n torna a la Xina juntament a la seva dona i els seus fills, ha brindat per un 2019 millor. 

En un breu parlament, Chen ha explicat que l’Espanyol és “un club obert”, i ha enviat un missatge d’agraïment als mitjans. “Volem col·laborar amb tots vosaltres, en depenem mútuament per seguir construint aquest club. Volem ser més pròxims, més oberts i més plurals. En definitiva, millors”. En aquesta estada el president de l’Espanyol ha assistit als partits contra el Cadis i el Barça, ha presidit la junta d’accionistes ordinària i ha mantingut diverses reunions a Madrid, amb el president de la Lliga, Javier Tebas, i el de la RFEF, Luis Rubiales. També ha visitat les instal·lacions del Vila-real per prendre nota del seu model de gestió al club groguet.

El president espanyolista ha deixat clar que, “amb sacrifici, respecte i humilitat”, són un club “gran”. “Vull desitjar a tothom bon Nadal remarcant la unió entre la feina de tots vosaltres i la nostra. Som aquí per construir un gran club. Bones festes”.