Esports 30/08/2012

El punta Christian Stuani és la peça d'atac que faltava a Pochettino

Natalia Arroyo
2 min

BARCELONA."Satisfet" amb els fitxatges, Mauricio Pochettino ja va poder entrenar ahir a Sant Adrià del Besòs amb l'última incorporació de l'Espanyol, Christian Stuani, un davanter uruguaià amb passaport italià que s'ha compromès amb l'entitat blanc-i-blava per a les pròximes quatre temporades. El club no ha informat del cost de l'operació.

"Té bona presència física (fa 1,86 metres) i un bon joc aeri i d'esquena a porteria. Ens donarà arguments diferents durant el partit", va analitzar l'entrenador periquito abans d'oficialitzar-se un traspàs que el director esportiu, Ramon Planes, va aclarir que feia temps que s'estava considerant. El jugador agrada als tècnics i completarà una plantilla que s'acabarà de tancar divendres, quan finalitzi el mercat de fitxatges. "Si hi ha alguna sortida important, podríem tenir marge per alguna entrada més, però pràcticament podem dir que el grup es quedarà així", va comentar Planes.

Propietat del Reggina italià des del 2008, Stuani fa tres temporades que juga a Espanya. El 2009 va anar cedit a l'Albacete, amb el qual va marcar 23 gols en 39 partits a la Lliga Adelante. D'allà va fer el salt cap al Llevant, en una altra cessió, per completar una campanya 2010/11 en què va disputar 33 partits i va marcar 10 gols (8 en Lliga i 2 en Copa). La temporada passada va vestir la samarreta del Racing de Santander i va celebrar 13 gols (9 i 4) en 36 partits, un dels quals va ser a Cornellà-El Prat en la jornada 28.

Especialista en el llançament de penals i poderós en el remat de cap, l'uruguaià, que farà 26 anys a l'octubre, aportarà experiència. "Aquest serà un pas molt important per a la meva carrera. Estic orgullós d'arribar a aquest club, l'Espanyol ho té tot per créixer i defensaré a mort aquesta samarreta", va comentar Stuani en la seva presentació.

El jugador va estar a punt de marxar al Deportivo de la Corunya dimarts, i fins i tot va passar allà el reconeixement mèdic, però la falta d'entesa entre el club gallec i el Reggina va frustrar l'acord.

stats