PREMIER LEAGUE
Esports 25/08/2018

Un gol amb la mà del Wolverhampton provoca la primera ensopegada del City (1-1)

El Liverpool, nou líder després de sumar els 9 primers punts en joc

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola s'ha deixat els primers punts de la temporada després d'empatar al camp del Wolverhampton Wanderers (1-1) en el partit de la tercera jornada de la Premier League. El vigent campió suma ara 7 punts després d'un matx en què ha desaprofitat bones oportunitats a la primera part.

Però el partit s'ha començat a decidir quan, a la segona part, el jugador local Willy Boly ha marcat el gol local amb la mà. El gol ha pujat al marcador, ja que a Anglaterra encara no es fa servir el VAR i el col·legiat no ha sigut advertit del seu error. Aymeric Laporte, amb el seu primer gol amb la samarreta del City, ha empatat el partit.

Firmino i Salah (Liverpool)

Primer triomf de l'Arsenal i liderat del Liverpool

L'ensopegada del City ha permès al Liverpool fer-se amb el liderat de la Premier League gràcies al seu triomf per 1-0 sobre el Brighton & Hove Albion, gràcies a un solitari gol de Mohamed Salah. Aquest és el segon gol aquesta temporada de l'egipci, màxim golejador la darrera temporada. El Liverpool, de moment, és l'únic equip que ha sumat els primers 9 punts en joc.

Als altres partits de la jornada, l'Arsenal ha aconseguit el primer triomf amb Emery a la banqueta, en derrotar el West Ham per 3-1. El Bournemouth, que ha empatat amb l'Everton (2-2), segueix entre els primers amb 7 punts.