PREMIER LEAGUE
Esports 02/03/2019

El City de Guardiola recupera el liderat de la Premier a l'espera del partit del Liverpool

En el derbi del nord de Londres, Tottenham i Arsenal han empatat a un

Adrià Fernández
El City de Guardiola recupera el liderat de la Premier en espera del partit del Liverpool

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola n¡'ha tingut prou amb un gol per recuperar el liderat de la Premier League, a l'espera del partit del Liverpool. Els 'citizens' han mostrat un domini aclaparador i s'han endut els tres punts del camp del Bournemouth gràcies a un solitari gol de Riyad Mahrez. Els locals han acabat el partit sense haver xutat ni un sol cop a porteria. Mahrez havia entrat al terreny de joc per De Bruyne, qui s'ha lesionat i segons Guardiola, estarà "temps fora sense jugar per un problema muscular”.

Amb aquesta victòria, els de Guardiola mantindran el lideratge, com a mínim, fins demà diumenge. Sumen 71 punts, dos més que el Liverpool, que jugarà demà al camp de l'Everton.

Abans, el derbi del nord de Londres entre Tottenham i Arsenal s'ha acabat amb empat (1-1). Els 'gunners' baixen fins a la cinquena posició, fora de les places de Champions, i els 'spurs' sumen el tercer partit consecutiu sense guanyar. Els 'gunners' haurien pogut sumar els tres punts en el temps afegit gràcies a un penal assenyalat sobre Pierre-Emerick Aubameyang: ha sigut el mateix davanter gabonès qui ha executat la pena màxima, però Hugo Lloris ha aturat el llançament. Abans, Aaron Ramsey ha sigut l'encarregat d'anotar el 0-1 definint a la perfecció l'un contra un davant de Lloris. El gol de l'empat ha sigut obra de Harry Kane de penal a la segona part.

El Manchester United, per la seva banda, torna a les posicions de Champions per segona vegada aquesta la temporada. Els 'red devils' han hagut de remuntar el partit en dues ocasions. Andreas Pereira i Romelu Lukaku amb dos gols, el segon al minut 88, han donat finalment el triomf al United.